Horoskop – Vågen

23 september – 22 oktober Har du hört talas om skolexperimentet ”The Third Wave” som genomfördes på en amerikansk skola i slutet av 60-talet? ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

23 september – 22 oktober
Har du hört talas om skolexperimentet ”The Third Wave” som genomfördes på en amerikansk skola i slutet av 60-talet? Huruvida du har det eller inte, är egentligen av underordnad betydelse, då du inte tycks ha lärt dig något, i den händelse att du faktiskt läst om det – eller kanske snarare sett filmen. Du är ett typexempel på Vågen; någon som blint följer vilken demagog som helst – det behöver inte ens vara en särskilt vältalig dito – bara för att få känna att du hör hemma någonstans. Och visst hör du hemma bland alla de andra hjärntvättade fåren i flocken.

Givet din önskan att vara en i fårskocken, är det inte så konstigt att du tänder på vädurar. Du drömmer därför om att emigrera till Australien. Eller Nya Zeeland.

Färg: Brunt, svart eller rött – men avvakta tills du vet vad andra valt

Spel: Följa John

Undvik: Ledarroller och små män i pitoresk mustasch

Annons
Annons