Fredrik Virtanen tar plats i Viking Lines Trygghetsråd

Fredrik Virtanen har länge varit engagerad i frågor som rör kvinnors trygghet.

Rederiet Viking line skapade i februari i år ett trygghetsråd för att förebygga sexuellt våld mot kvinnor. I detta råd tog bland annat Katarina ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Rederiet Viking line skapade i februari i år ett trygghetsråd för att förebygga sexuellt våld mot kvinnor. I detta råd tog bland annat Katarina Janouch plats. En plats som hon dock fick lämna efter att ha dragit ett något plumpt skämt om riksdagsledamoten Rosanna Dinamarca.

Aristofanes kan nu avslöja att det ryktas om att en ersättare till Katarina Janouch nu kan ha blivit klar. Det är den kände feministen och krönikören på Aftonbladet, Fredrik Virtanen som nu tar över efter Katarina Janouch.

En källa nära Viking Lines ledning kommenterar det hela så här:
“Vi vet ju att Fredrik Virtanen under hela sin karriär varit djupt involverad i frågor beträffande kvinnors trygghet. Han har en hög och tydlig profil i dessa frågor och hans erfarenheter beträffande sexuellt våld mot kvinnor kommer garanterat att vara oss till stor nytta i vårt fortsatta arbete.”

Aristofanes ser med spänning fram emot att se hur Fredrik Virtanen kan ta sig an detta viktiga uppdrag.

Annons
Annons