Breaking News: Mediepampar erbjuds relationsrådgivning av Katarina Janouch

Den senaste tidens outanden i sociala medier i samband med #metoo-kampanjen har orsakat lite dålig stämning i vissa hushåll i centrala Stockholm. Enligt vad ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Den senaste tidens outanden i sociala medier i samband med #metoo-kampanjen har orsakat lite dålig stämning i vissa hushåll i centrala Stockholm.

Enligt vad Aristofanes erfar så har sexologen och författarinnan Katarina Janouch sett en affärsmöjlighet i samband med #metoo-debaklet.

Enligt en vanligtvis trovärdig källa så har Katarina Janouch satt ihop ett speciellt rådgivningspaket för mediapampar vars relationer har hamnat i kris efter att de blivit outade som praktsvin och sexualförbrytare.

”Katarina (Janouch, reds anmärkning) känner starkt
för det här. Att reparera en relation där partnern förvandlas från feminist till förövare i offentligheten är svårt att hantera , speciellt när du själv är feminist. Är det barn inblandade blir frågan än mer komplicerad.”

Hur kommer rådgivningen gå till rent konkret?

”Som jag har förstått det så är idéen att Katarina Janouch kommer jobba nära Elisabeth Massi Fritz, Vinge och Mannheimer Swartling för att allt ska lösas på bästa sätt.”

Hur är finansieringen bakom det hela, för det låter ju som ett ganska ambitiöst åtagande?
”Jag vet att diskussioner förs med Capio kring en utökad verksamhet, men ingenting är klart än så, let’s keep it on the down-low.”

Aristofanes önskar Katarina Janouch all lycka med denna välbehövliga samhällsservice.

 

Annons
Annons