Dan Eliasson sitter på hela #metoo-listan

Dan Eliasson känner sig kulturellt approprierad av den nya clowntrenden.

Det är många som är förvånade hur Dan Eliasson kan sitta kvar efter alla de haverier som uppstått inom de myndigheter han haft ansvar ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Det är många som är förvånade hur Dan Eliasson kan sitta kvar efter alla de haverier som uppstått inom de myndigheter han haft ansvar för. Källor nära statsrådsberedningen kan nu avslöja för Aristofanes hur det kommer sig att han kan sitta kvar.
”Dan Eliasson lyckades under sin tid på SÄPO komma över den kompletta #metoo-listan. Han sitter helt säkert eftersom han har hållhakar på i stort sett alla.”

Men, just nu så så avslöjas ju en rad kända namn av de utsatta kvinnorna själva, kan verkligen Eliassons lista vara så farlig?

”Den lista som Eliasson sitter på är betydligt mer omfattande än några chefer på Aftonbladet och Martin Timell. Den innehåller dessutom inte bara sextrakasserier. I stort sett varenda lite snedsteg som någon gjort i något sammanhang finns dokumenterat där. Det är väl i stort sett bara Stefan Löfven som skulle ha ryggen fri om den blev offentlig.”
Så du menar att Eliasson sitter säkert?
”Ja, antingen får vi dras med Eliasson eller så får vi byta ut i stort sett varenda en som sitter på någon form av maktposition i det offentliga Sverige. För de omnämnda på Elissons lista är det valet ganska lätt.”

Vi på Aristofanes tycker det förklarar ganska mycket.

Annons
Annons