Horoskop – Skorpionen

23 oktober – 21 november När det kommer till skorpionen sägs det att man skall vara uppmärksam med deras gifttagg på svansen, men i ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

23 oktober – 21 november
När det kommer till skorpionen sägs det att man skall vara uppmärksam med deras gifttagg på svansen, men i ditt fall handlar det snarare om andedräkten. Det vore stjärnorna fjärran [yes, pun intended!] att antyda att den försätter dig i besvärliga situationer, men du fanns på Mossads och CIAs lista över personer som på inga villkor fick tillåtas erbjuda sina tjänster till Saddam Hussein, Nordkorea och Iran.

Trots din andedräkt är du ett hett villebråd på dejtingmarknaden, förutsatt att du är villig att kompromissa en aning med dina sexuella preferenser. Sveriges koprofager lär stå i kö efter en lång tungkyss från dig, men kan det finnas skäl för dig att avvakta med dessa tills ni är i ett långsiktigt monogamt förhållande.

Färg: Brunt, grönbrunt, svartbrunt

Spel: Hålla andan

Undvik: Ryska posten och snurra flaskan, för de andras deltagarnas skull

Annons
Annons