Aftonbladet vidgar feministbegreppet

I en artikel på Aftonbladet.se ges en av tidningens främsta profiler de senaste decennierna nu en möjlighet att vidga begreppet ”feminism” till att omfatta ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

I en artikel på Aftonbladet.se ges en av tidningens främsta profiler de senaste decennierna nu en möjlighet att vidga begreppet ”feminism” till att omfatta även sk ”tölpaktighet”, ”skitstövleri” och att inte vara en ”trevlig människa”.

Enligt en vanligtvis välunderrättad källa så finns det även planer från Aftonbladets ledning att framledes, vid känsliga fall, frångå den juridiska termen våldtäkt i sin rapportering till förmån för termerna övernattningssex, överraskningssex samt ghb- och roppesex.
”Det känns som att det är dags att ta udden av begreppet våldtäkt ibland. Det låter så hårt när den sk förövaren är en i övrigt ’skön snubbe med de rätta värderingarna’. Därför är det här något som känns i tiden nu 2017.”

Aristofanes redaktion orkade inte lyssna mer så vi avbröt vår källa innan ytterligare förtydliganden gjordes.

Annons
Annons