Aristofanes avslöjar: Ny public service-app presenteras inom kort!

Idag kommer rapporter om en hittills hemligstämplad del av Statens medieutredning. Enligt en trovärdig källa kommer inom kort ett offentligt tillkännagivande angående fler Public ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Idag kommer rapporter om en hittills hemligstämplad del av Statens medieutredning. Enligt en trovärdig källa kommer inom kort ett offentligt tillkännagivande angående fler Public Service-produkter. Aristofanes är som vanligt först med det senaste, och kan därför publicera detta tillkännagivande i sin helhet.

”Äntligen har vi sett till att även Du som saknar TV eller Radio ska bli upplyst av fria, opartiska och värdegrundsskyddade nyheter från Staten!

Vi introducerar efter en bred politisk uppgörelse nu appen ”FSS” som står för Fri Statlig Sanning. Varje gång du öppnar appen, kan du göra det i trygg förvissning om att våra värdegrundscertifierade redaktörer sett till att inga obehagliga Fake News sluppit igenom nätet.

Vi samarbetar nära enbart med ädla, nobla, oantastliga och opolitiska organisationer som EXPO, #jagärhär och Interfem – detta för att säkerställa kvalitet och äkta opartisk statligt kontrollerad Frihet.

Appen kommer att finnas förinstallerad på samtliga smartphones som säljs i landet, och kommer att kosta dig endast 199:- per månad som automagiskt dras från ditt konto.

För att hjälpa dig med säkerheten så går inte appen att radera, och inställningarna rörande notifikationer är låsta. Vi förbjuder samtidigt privatimport av icke certifierade mobiler.

Detta är en ovärderlig hjälp för att du inte av misstag ska exponera dig för alternativ och troligen helt osann verklighet.

Men vänta!

Vi erbjuder nu även Fri Statlig Sanning som morgontidning! Från och med den 1 januari 2018 kommer du glatt att vakna varje morgon av hur gårdagens tidning (vi använder PostNord) dimper ned i brevinkastet eller postlådan.

Eftersom detta naturligtvis är ett erbjudande som är för bra för att tacka nej till, så har vi – den breda politiska enigheten – sett till att ingen medborgare ska gå miste om det.

Kostnaden är i sammanhanget marginell, endast 499:- per månad som kommer att tas ut i form av en särskild frihetsskatt från samtliga skattebetalare.

Självklart är även pappersprodukten FSS värdegrundscertifierad och tryckt på rödaktigt miljövänligt papper från statliga pappersbruk.

Frihetligt agendasättande är ledorden, och alla tjänster kommer tillsättas i samråd med Rättviseförmedlingen och efter sedvanlig bakgrundskontroll utförd av Researchgruppen.

Vi gratulerar Dig som medborgare till denna nya Frihet, Jämlikhet och Rättvisa!”

Vi på Aristofanes följer utvecklingen med spänning.

Annons
Annons