Lars Ohlys arbetslöshet bakom sextrakasserier

Lars Ohlys sysslolöshet bakom sextrakasserierna?

Aktuellt Fokus avslöjade igår att vänsterpartiets förre partiledare Lars Ohly har blivit anmäld för att ha sextrakasserat en kvinnlig partikollega. Aristofanes kan nu avslöja ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Aktuellt Fokus avslöjade igår att vänsterpartiets förre partiledare Lars Ohly har blivit anmäld för att ha sextrakasserat en kvinnlig partikollega. Aristofanes kan nu avslöja orsaken bakom Ohlys trakasserier.

En källa med god förankring inom vänsterpartiets toppskikt uppger för Aristofanes:

“Den bakomliggande orsaken till att Lars (Ohly) skickar flörtiga sms och sprider obehag bland kvinnliga partimedlemmar är helt enkelt frustration och sysslolöshet. Det förstår väl var och en att det inte kan vara lätt när att hantera arbetslöshet och avslag när man tidigare haft en sådan uppburen position som Lars har haft.”

Så den bakomliggande orsaken är att Lars Ohly inte fått några jobb? Hur hänger det samman?

“Lars har ju sökt säkert 20 jobb sedan han avgick som partiledare 2012. Men han har inte fått ett enda av dem. När han har fått nej från ett jobb så har han skickat ett flörtigt sms eller lagt ut en penisbild på instagram som ett sätt att hantera avslaget.”

Så du menar alltså att vänsterpartistiska kvinnor runt om i landet ska vara tacksamma att Lars Ohly kan uppbära riksdagspension och inte behöver söka jobb lika frekvent som vanliga svenskar som blir arbetslösa?

“Precis så. Hade han tvingats söka 20 jobb i månaden istället för att som nu bara ha sökt 20 jobb på 5 år så hade vi nog fått lägga ner åtminstone ett tiotal lokalföreningar pga avhopp till F!.”

Aristofanes försökte nå Lars Ohly via sms men är inte säkra på om vi fått rätt nummer. Vi fick dock en “dick pic” och ett “dra åt helvete!” till svar.

Uppdatering och rättelse:
Vi blev upplysta om att Lars Ohly faktiskt har jobb sedan i maj då han tillträdde som ordförande för Handikappsförbundet på heltid efter 5 års arbetslöshet.

Vi hoppas därför att hans sextrakasserier gradvis kommer upphöra nu när han äntligen får ägna sig åt en meningsfull sysselsättning efter över 20 års avsaknad av sådan.

Annons
Annons