Lotta Bromé blir utlandskorrespondent

LOTTA BROMÉ - programledare för P4 EXTRA, snart utrikeskorrespondent Foto: Snezana Vucetic Bohm/SR

Den folkkära radioprofilen och fd julvärden Lotta Bromé har fått ett nytt prestigefyllt uppdrag. Enligt vad Aristofanes erfar så har hon blivit erbjuden och ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Den folkkära radioprofilen och fd julvärden Lotta Bromé har fått ett nytt prestigefyllt uppdrag. Enligt vad Aristofanes erfar så har hon blivit erbjuden och accepterat ett uppdrag som utrikeskorrespondent för Sveriges Radio.

Vi har genom idogt journalistiskt grävarbete(guldspaden nästa) lyckats få fram detaljerna från en källa nära Sveriges Radios ledning:
”Lotta (Bromé, reds anmärkning) har ju länge varit för stor för att rymmas enbart inom Radiohuset. Därför så har vi gemensamt kommit fram att hon behöva vidga sina vyer och få utrymme att verkligen komma till sin rätt. Därför så kommer hon inom kort att få stiga in i rollen som utrikeskorrespondent. Alla här i Radiohuset är verkligen exalterade kring hennes nya roll. Hennes närmaste medarbetare korkade faktiskt upp en flaska Dom Perignon 1990 för att fira.”

Då finns det väl egentligen bara en naturlig följdfråga, vart bär det av? New York, London eller Paris?

”Ulan Bator”

Annons
Annons