Villrådighet i registreringsprocessen

En rad av våra läsare(såväl kvinnliga som manliga) har frågat om vi vet om historikern Historikern Henrik Arnstad är singel och om han han ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

En rad av våra läsare(såväl kvinnliga som manliga) har frågat om vi vet om historikern Historikern Henrik Arnstad är singel och om han han har någon profil på någon av de mer kända dejtingsajterna.

Vi sysslar i normala fall inte med kontaktförmedling men vi beslöt oss undersöka det hela.

En vanligtvis välunderrättad källa, som kan det där med dejtingsajter bättre än vad Fredrik Virtanen, Oisin Cantwell och Ehsan Fadakhar kan bystmåtten på förra årets sommarvikarier på Aftonbladet, uppger följande:

”Det ryktas om att Henrik Arnstad har försökt registrera sig på en rad dejtingsajter men fastnat i processen.”

Fastnat i processen? Hurdå?
”Ja, på samma sätt som filmprojektet med Ola Rapace och Kevin Spacey har stött på lite patrull då producenten, Harvey Weinstein dragit sig ur. Dvs, det gick åt inte så bra med andra ord. Fanns tydligen en fråga med i processen som kändes obekväm för Henrik Armstad att svara på.”

Förtydliga, vilken fråga var det kändes obekväm?
”Det är ju det där med utbildningsnivån. Ska han säga att han har slutfört gymnasiet, läser på högskola eller ska han chansa att han klarar av det som fattas till en fil. kand innan någon nappat? Det är liksom det dilemmat han står inför och därför har han inte kunnat slutföra sin profil.”

Aristofanes hoppas att Henrik Arnstad kommer ur sin beslutsångest, fixar sina omtentor och möter kärleken. Tills dess att examen är avslutad, någon gång de närmaste 15 åren eller så, kan vi tipsa om att Fil. Mjölk som titel inte går att väcka klagomål mot även Oatly kanske försöker omdefiniera titeln.

Annons
Annons