Brist på svenska exempel…

Redaktionen på Aristofanes har drabbats av ett litet dilemma. Vi tänkte oss att Pascalidousera en artikel med rubriken Another Actress Accuses Kirk Cameron Of ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Redaktionen på Aristofanes har drabbats av ett litet dilemma. Vi tänkte oss att Pascalidousera en artikel med rubriken Another Actress Accuses Kirk Cameron Of Treating Her With Respect från The Babylon Bee och använda ett svenskt exempel på en manlig skådespelare. Efter #tystnadtagning och #visjungerut så tycker vi att det borde gå att hitta några kända svenska manliga skådisar eller artister som kunde använts som ett svenskt exempel.Men hur vi än trålat på flashback så verkar det som om alla som skulle kunna kommit i fråga för en svensk motsvarighet är avlidna eller totalt okända för en bredare publik. Därför ber vi desperat nu våra läsare om tips på kända manliga skådisar och eller musiker som inte är ärkesvin när det väl kommer till kritan. Så gott som hela nöjesbranschen verkar befolkad av sk “kulturmän”.

Kanske är det så illa att det närmaste vi kommer en svensk skådis som kan kvalificera sig för dylik satir är någon med ett redan dokumenterat dåligt rykte?

Blir det vår lott att skriva en text om hur Ola Rapace knarkar mycket mindre än vad man tror, eller att Kjell Bergqvist bara hatar vissa gulingar?

Tanken svindlar…

Annons
Annons