Breaking news: Svenska toppkrafter rekryteras till The Clinton Foundation

Svenska toppkrafter rekryteras till The Clinton Foundation. Bill och Hillary Clinton har enligt våra vanligtvis säkra källor bestämt sig för att rekrytera två svenskar ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Svenska toppkrafter rekryteras till The Clinton Foundation. Bill och Hillary Clinton har enligt våra vanligtvis säkra källor bestämt sig för att rekrytera två svenskar till The Clinton Foundation.

Det är den fd sociala media-chefen på Schibstedt, Ehsan Fadakar och hans ”partner in crime”, den fd moderaten Bodil Sidén som enligt Aristofanes källor fått ett erbjudande att ansluta till Clintons ”välgörenhetsstiftelse”. Vår uppgiftslämnare förtydligar.

”Det är ju ingen hemlighet att Bodil Sidén sett upp till Hillary sedan länge. Men den senaste tidens skriverier kring det svenska paret har gjort att Paret Clinton nu fått upp ögonen för svenskarna. Som jag förstår det så ser de Ehsan och Bodil som yngre versioner av sig själva.”

Hur tror du Ehsan och Bodil ser på erbjudandet?
”De ska tydligen vara eld och lågor kring det hela. Bodil har mycket att lära av Hillary kring hur man hanterar att det blåser hårt kring ens partner. Det blir en nyttig erfarenhet för henne att få lära sig av den bästa.”

Ehsan då, hur tror du han ser på det hela?
”Enligt vad jag har förstått så har han redan börjat öva framför spegeln och hörts gå och mumla ’I did not have sexual relations with that woman’ så han kommer nog ha stor glädje av att jobba nära Bill Clinton.”

Aristofanes önskar Bodil Sidén och Ehsan Fadakar all lycka med flytten till USA.

Annons
Annons