Jan Björklund slår ett sista, historiskt slag, för socialistliberalismen

Enligt vad Aristofanes erfar är Jan Björklund något bekymrad över att förmodligen behöva lämna över den socialistliberala stafettpinnen till socialistlibertarianen Annie Lööf efter riksdagsvalet ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Enligt vad Aristofanes erfar är Jan Björklund något bekymrad över att förmodligen behöva lämna över den socialistliberala stafettpinnen till socialistlibertarianen Annie Lööf efter riksdagsvalet 2018.(Det är få förunnat att kunna kombinera Ayn Rand med vurmande för en välfärdsstat och samtidigt hålla masken och väljarstödet.)

Som ett sista desperat försök i att behålla någon form av väljarstöd, utanför kretsen som tror på enhörningar eller att Zlatan tillför något till ett svenskt fotbollslandslag, så valde Jan Björklund att följa ”vetbästerbergska” mallen och prata om historiska ”stöveltramp”.

En källa nära Björklund säger följande med löfte om källskydd.
”Jan Björklund är beredd att ta till vilka knep som helst för att bevara folkpart… förlåt Liberalerna, för att få en fortsatt riksdagsplats efter 2018. Ja, förutom att be om ursäkt till Sabuni eller Rojas och låta dem styra upp partiet förstås. Det vore att gå verkligheten lite för mycket till mötes.”

Aristofanes önskar folkpart… förlåt ”Liberalerna” all lycka i nästkommande riksdagsval.

 

 

Annons
Annons