Döden på Nordsjön

Döden på Nordsjön... en ruskig tragedi riskerar att utspela sig inför våra ögon....

Minst 34 000 flyktingar beräknas mista livet på Nordsjön i hopp om att nå Storbritannien sedan i måndags. Det beräknas göra Nordsjön till den överlägset ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Minst 34 000 flyktingar beräknas mista livet på Nordsjön i hopp om att nå Storbritannien sedan i måndags. Det beräknas göra Nordsjön till den överlägset dödligaste gränsen i världen, enligt en rapport från FN:s migrationsorgan IOM.
Efter bottennoteringar mellan 2014 och 2016  har antalet flyktingar och potentiella flyktingar sedan i måndags ökat markant. Efter att det finansiella geniet, finansminister Magdalena Andersson(vars “förståelse” av Lafferkurvan är oöverträffad), precis föreslagit finansiella “incitament” för att få folk att stanna i ett land med ett av värdens högsta skattetryck, genom utflyttningsskatt inom EU så beräknas flyktingströmmen nå nya toppnivåer.
Såväl Polismyndigheten som Skatteverket meddelar dock att pga att deras statistikhanteringsverktyg inte riktigt är trimmade för en uppföljning av Magdalena Anderssons förslag på att sätta dit svenskar som flyttat inom EU av ekonomiska skäl så lär konsekvenserna bli något tafatta.
Jan Björklund och Cecilia Wikström har enligt vanligtvis säkra källor totalt ignorerats av de flesta kring denna och alla och andra frågor, då ingen vettig regeringschef i Europa ställer upp bakom Liberalernas tanke på ett “Europas Förenta Stater”. Rysslands president, Vladimir Putin, uppges dock välkomna förslaget och sägs ha sagt, “Moder Ryssland välkomnar alla idéer från världsfrånvända EU-politiker som slår ytterligare spikar i kistan på EU-projektet.”
NMR(Nordiska Motståndsrörelsen) föreslår i vanlig ordning att barn födda inom syskonäktenskap ska undantas krav på godkänd grundskoleexamen för att bli kvalificerade för socialbidrag och presstöd.
Aristofanes har inte sökt någon kommentar från någon potentiell flykting eller av ansvarigt statsråd då Cayman Islands fortfarande erbjuder viss frihet för oss på redaktionen. Visste ni förresten att vi firar treårsjubileum för vår årliga Zombiewalk som vi bjuder in till redan nu? Dagen efter, dvs 2 maj, firar vi med ett gott skratt och att underteckna våra deklarationer med “På heder och samvete”.
Annons
Annons