Regeringsförklaring 2018 i VERSALER och Comic Sans?

Jimmies svärmor hade inget att göra med det hela då det inte gick att casha in från skattebetalarna med minimal insats.

Enligt vanligtvis välunderrättade källor så har Jimmie Åkesson och de andra i “De fyras gäng” dikterat till Sverigedemokraternas valledning och kampanjledningar runt om i ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Enligt vanligtvis välunderrättade källor så har Jimmie Åkesson och de andra i “De fyras gäng” dikterat till Sverigedemokraternas valledning och kampanjledningar runt om i landet att all kommunikation numera ska ske i VERSALER med typsnittet Comic Sans.

En källa nära Jimmie Åkesson förtydligar diktatet för Aristofanes:
“Visst kändes det lite mörkt efter helgens rasistiska “fuck up” på landsmötet, men sen trädde Regeringspartierna in som räddande änglar genom måndagens uppgörelse och tog fokus ifrån oss så ljusnade det hela lite, när finansministern därefter tyckte det var en bra idé att ge bort alla röster från utlandssvenskar så kändes det självklart.”

Ursäkta, vad kändes självklart?
“Att vi kör allt vårt kampanjmaterial från och med med genomgående Versaler(Talar till kärnväljarna) och byter till MS Comic Sans.(Det mest hatade typsnittet bland alla nyttiga idot.. formgivare i mediabranschen på Södermalm.)”

Så ni har en uttalad strategi kring förändringen av er grafiska profil?
“Skojar du, vi skulle kunna använda oss av enbart emojis och blåsippor och fortfarande gå hem… det skulle för övrigt underlätta den mediala hanteringen av Ekeroth och Söder. Och skulle inget annat funka, har vi ett hemligt vapen i bakfickan. Vi betalar Mona Sahlin för att göra politisk comeback…fast, förmodligen överflödigt så länge Dan Eliasson sitter kvar som rikspolischef.  ”

 

 

Annons
Annons