Samhällskollapsen når Eskilstuna kommun! Inga leasade BMW till komvuxstudenter!

Idag fick vi alla ta del av det skakande reportaget i P4 Sörmland på hur långt förfallet av välfärdssamhället har gått i Eskilstuna. Komvuxstudier ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Idag fick vi alla ta del av det skakande reportaget i P4 Sörmland på hur långt förfallet av välfärdssamhället har gått i Eskilstuna. Komvuxstudier och praktiska yrkesskolor genererar inte längre leasade BMW:s och tillräckligt med inkomst för att finansiera Rogaine och en kaffe efter de dagliga studierna för den 23-årige Mohamed Hassan.

En batikh… förlåt person inom Eskilstuna Kommuns socialtjänst förklarar allvaret i situationen så här:
”Det är beklagligt att vi inte kan erbjuda även de som befunnits vara över 20 år gamla tillgång till kommunens fritidsgårdar, som egentligen är avsedda för högstadieelever. Vi gör vårt bästa för att utöka åldersuppblandningen i våra skolor, men när det gäller fritidsgårdarna så blir det svårt att få budgeten att räcka till. Det är något som vi beklagar från socialtjänstens sida.”

Vi på Aristofanes beklagar också att Mohamed Hassan och hans ”unga vuxna” vänner har problem med att hitta vettig sysselsättning.

Annons
Annons