Timbro och The Heritage Foundation i hemlig konspiration bakom #metoo

Den omdiskuterade kampanjen #metoo har skördat många offer i såväl den internationella som den inhemska offentligheten. Aristofanes kan nu avslöja att kampanjen tillkom genom ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Den omdiskuterade kampanjen #metoo har skördat många offer i såväl den internationella som den inhemska offentligheten. Aristofanes kan nu avslöja att kampanjen tillkom genom ett hemligt samarbete mellan Timbro och The Heritage Foundation.

Raden av offentliga personer som hamnat i “blåsväder” efter att ha blivit avslöjade som riktiga praktsvin(och i vissa fall grova sexualförbrytare) har kommit att bli allt längre. Och vi ser heller ingen avtagande trend på antalet nya avslöjanden. Vi på Aristofanes beslöt oss för att se hur kampanjen uppstod efter att vi nåtts av ryktet att det hela tillkommit som en konspiration av Timbro(Stiftelsen Fritt Näringsliv) och The Heritage Foundation.

En vanligtvis välunderrättad källa med nära insyn i Timbros verksamhet förklarar för Aristofanes:
“De hela började egentligen som ett skämt när några av oss var över i USA tidigt i våras.”

Ett skämt?

“Ja, vi satt framåt småtimmarna i hotellets lobby och snackade om ditten och datten. Sen kom vi in på hur trötta vi var på att bli beskyllda för att vara ondskans ställföreträdare på jorden av olika former av socialister och kommunister. Någon kom på den briljanta idén att vi skulle se om vi inte kunde tunna ut fiendeleden något.”

Hur kommer det sig att ni valde #metoo som metod?

“Vi kom ganska snabbt fram till att vi inte själva hade tiden att lägga på det hela. Så vi bestämde oss helt enkelt för att bara sätta igång en kampanj som vänstern själva kunde driva vidare på egen hand. Det har ju inte direkt varit en hemlighet att många ‘schyssta vänstersnubbar’ använt sin feminism som alibi för att kunna bete sig som rövhål mot kvinnor, se på Bill Clinton och Fredrik Virtanen. Så vi behövde egentligen bara sätta bollen i rullning och se till att vi hade ett ordentligt förråd med popcorn.”

Där har ni det alltså, svart på vitt. #metoo är en konspiration initierad av onda högerkrafter för att få revolutionen att äta sina egna barn.

Annons
Annons