Henrik Vinge dementerar att han är en fullblodspsykopat

flashbacktråden? I en smått legen… wait for it… …dary Flashbacktråd om SD:s Henrik Vinge har SD:s inre liv illustrerats av Sveriges blivande generalkonsul på ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

flashbacktråden?

I en smått legen… wait for it… …dary Flashbacktråd om SD:s Henrik Vinge har SD:s inre liv illustrerats av Sveriges blivande generalkonsul på Novaya Zemlya under en illa dold pseudonym.

Redaktionen på Aristofanes beslutade sig raskt att följa upp och faktagranska det hela innan Nyheter Idags Chang Frick eller Metros sk Viralgranskare scoopade oss.

Vi beslöt oss för att reda ut, en gång för alla, om kärnfrågan i tråden stämmer. Är Henrik Vinge en fullblodspsykopat och Mattias Karlssons handgångne man eller enbart en sk ”cuck”.

Med vår normala journalistiska skärpa, som enbart står Södertörnutbildade journalister på DN eller Nyheter24 efter, satte vi igång vårt gedigna journalistiska hantverk och frågade en av våra vanligtvis initierade källor hur denne skulle sammanfatta reaktionerna från SD kretsar.

Hur ställer sig Henrik Vinge till flashbacktråden?

Jag är lite osäker. Han har inte varit på kansliet de senaste dagarna. Jul, nyår och tror det var något med lägenhetsvisningar som kom emellan..:

Mattias Karlson då?
Han har varit lite för upptagen med ”dopp i grytan” med partivänner nu under riksdagens julledighet för att ha hunnit sätta sig in i frågan.

Men Sven-Olof Sällström borde väl ha en åsikt?
Ärligt, han brukar ägna de lediga perioderna under riksdagsåret åt att varva ner från det hårda arbetet i riksdagslägenheten. Så nej.

Vi förstår om Jimmie Åkesson inte har några kommentarer kring det hela, men har du några idéer hur han ser på saken?
Försökte där också. Men han var upptagen med GTA och bråka med Louise. Så pass på den också.

Jomshof och Söder då?
Jag ringde de bägge och de sitter tydligen och poppar popcorn på varsitt håll.

Paula Bieler fick också en lite bashning i tråden. Hur ställer hon sig till det hela?
Tja, hon tar det lite hårt att hon blev avstängd från Flashback med sin nya profil. Men i övrigt verkar hon vara vid gott mod.

Kent Ekeroth då? Han blev iofs bara omnämnd i förbifarten?
Det är väl främst det han är förbannad för. Du vet, korta killar med mindervärdeskomplex tar det lite hårt när de inte får all uppmärksamhet.

Aristofanes utsände valde därefter att avbryta intervjun och researchen då frågor till mer petrifiera Sverigedemokrater inte ansågs ha ett sk ”allmänintresse”.
Men vi kommer fortsätta följa flashbacktråden med intresse och popcorn redo.

Annons
Annons