Pappagrupper som räddar Sverige från kriminalitet

Det är inte ofta vi får höra solskenshistorier på nyheterna numera. Pizzeriaskjutning hit och pizzeriaskjutning dit. Vad Aristofanes erfar så tittar även valberedningen hos ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Det är inte ofta vi får höra solskenshistorier på nyheterna numera. Pizzeriaskjutning hit och pizzeriaskjutning dit. Vad Aristofanes erfar så tittar även valberedningen hos Nya Moderaterna i Stockholms län på möjligheterna att begränsa riksdagsledamoten Hanif Balis tillgång till utkörning av Quatros och Hawaiis* så de slipper tävla med honom om personkryss. Men nog om detta.

Sveriges Television har däremot hittat en solskenshistoria som faktiskt ger lite hopp(På samma sätt som Sandviken-rapporten gav hopp för Sandviken)om framtiden.

Föräldraskap blir en väg ut ur småbrottslighet

Vi var många som såg på tisdagskvällens Aktuellt-reportage och tänkte ”äntligen”(Tänk Gert Fylking och Nobelpris). En fd bankrånare kan ”omvändas” och avancera från gatu- och grov våldsbrottslighet till skattefinansierad pysselsättning.
Allt i kraft av att ha gjort ha tagit på sig faderskapet för ett barn. Detta är enligt källor nära Jerzy Sarnecki en banbrytande upptäckt inom den svenska kriminologin.

Källor nära Allmänna Arvsfondens avdelning för ”projekt som får den avlidne att rotera i graven när de ser vart bidragsmedlen går till” förtydligar för Aristofanes:

”Pappagrupper i ’orten’ styrda av fd gängkriminella är en prioriterad utbetalningspost. Vi har dock vissa krav på hur verksamheten ska skötas. Vi tycker EU-migranters och ensamkommandes barn i hemländerna bör inkluderas i pappagrupperna för att vi ska kunna gå All-In.”

Stora delar av Aristofanes redaktion ägnar nu merparten av sin lediga tid åt att undersöka kreativa sätt att shorta svenska statsobligationer.
Det här blir bra!

*Ananas på pizza är enligt alla objektiva bedömare oacceptabelt!

Annons
Annons