SVT-profil har ”ollat” alla kaffemuggar inom koncernen

Efter den senaste tidens skriverier kring en totalt okänd sk ”SVT-profil” från det sk ”Lapphelvetet”(allt norr om Wennergrens Center) och hans privata sexuella eskapader(som ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Efter den senaste tidens skriverier kring en totalt okänd sk ”SVT-profil” från det sk ”Lapphelvetet”(allt norr om Wennergrens Center) och hans privata sexuella eskapader(som inte involverat tvång, utpressning eller Rohypnol, se och lär Aftonbladet) kan Aristofanes nu komma med ett chockerande avslöjande.

Enligt vanligtvis pålitliga källor så finns det en ”SVT-profil” som, mellan skål och vägg, skryter om att han har ollat* varenda kaffemugg inom SVT-koncernen.

”Ja, NN har vid ett flertal tillfällen förlagt sk reportageresor till orter nära våra lokala redaktioner för att olla nya kaffemuggar. Personligen så dricker jag inte kaffe i tv-huset eller från en mugg som varit där i närheten av Gärdet i mer än 24 timmar. Jag köper hellre mitt morgonkaffe på Pressbyrån vid tuben på Medborgarplatsen i engångsmugg.”

Aristofanes kommer inte att hänga ut SVT-medarbetaren med namn för dennes lilla hobby. Om vi mot förmodan skulle bli inbjudna till ngn SVT-redaktion så tar vi däremot inte emot något bjudkaffe. Kanske värt att fundera kring för de av våra läsare som ibland hamnar i SVT:s morgonsoffor?

*googla

Annons
Annons