Horoskop – Stenbocken

22 december – 19 januari Att stenbockar är outhärdliga besserwissrar är ett allmänt känt faktum, men långt ifrån hela sanningen. Du är dessutom så ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

22 december – 19 januari
Att stenbockar är outhärdliga besserwissrar är ett allmänt känt faktum, men långt ifrån hela sanningen. Du är dessutom så fruktansvärt tråkiga att klockorna stannar – och träig till den milda grad att stjärnorna avråder dig från besök i områden där bävrar utgör en naturlig del av faunan. Å andra sidan är det sällan någon annan än du själv som drabbas, då du till naturen är en enstöring som får UNA-bombaren att verka socialt välanpassad och utvecklingssinnad.

Ironin i att ditt stjärntecken innehåller epitetet ”bock” går inte att ta miste på, då du är livrädd för kontakter med det motsatta könet, så till den milda grad att du övervägt ett liv som homosexuell, enkom utifrån att det varit betydligt enklare att hantera i sociala situationer. Är du homosexuell håller du antagligen som bäst på att förstärka dörren till garderoben med en extra uppsättning lås.

Färg: Beckers gråskala

Spel: Solitaire

Undvik: Mänsklig kontakt – det är enklast så.

Annons
Annons