Centerpartiet startar familjehemsverksamhet

Enligt vanligtvis välunderrättade källor nära Centerpartiets absoluta ledning så har Centerpartiet långtgående planer på utvidga sin företagsportfölj med familjehemsverksamhet och förskoleverksamhet. Centerpartiet, som är ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Enligt vanligtvis välunderrättade källor nära Centerpartiets absoluta ledning så har Centerpartiet långtgående planer på utvidga sin företagsportfölj med familjehemsverksamhet och förskoleverksamhet.

Centerpartiet, som är ett av världens rikaste politiska partier sedan man sålde iväg sin tidningskoncern för några miljarder 2005, har haft några tuffa månader opinionsmässigt men verkar rida ut stormen. Nu gör rykten gällande att Centerpartiet har bestämt sig för att ge några av de ledande företrädare som valt att ta en paus den sista tiden nya utmaningar.

Vad redaktionen erfar så ska en av partiets ledande profiler dra igång familjehemsverksamhet inom ramen för Centerpartiets helägda bolag Randello Invest AB. Eventuellt kommer även förskoleverksamhet att dras igång i ett senare skede.

Vad ligger bakom det här?

“Personen som tagit det här initiativet inom partiet är väldigt “barnkär” och tanken är att familjehemmet ska drivas på en gård med får, getter, kaniner, hundar och katter. Det finns även en biodling och de producerar egen honung i anslutning till gården som ligger i Dalarna.”

Tror ni det här kan hjälpa Centerpartiet opinionsmässigt efter alla pedofilskandaler som skakat partiet den sista tiden?

“Jag tror att det finns en förhoppning att det ska ta udden av det faktum att Centerpartiet systematiskt verkar ha dragit till sig personer med koppling till grova pedofilbrott och sexuella övergrepp. Förhoppningsvis kommer Centerpartiet att se till att inte fler ledande partiföreträdare blir påkomna med att ha varit inblandade i pedofilnätverk. Det är väldigt olyckligt att media har kopplat den här pedofilin till Centerpartiet.”

När är tanken att den här verksamheten kommer igång?

“Just i dagsläget är det svårt att svara på med pandemin och allt. Vi får återkomma i frågan när vi utvecklat konceptet närmare.”

Annons
Annons