CUF i Stockholm hotar storma LO-borgen

CUF i Stockholm har de senaste dagarna fått kritik för ett twitterinlägg där de hotar storma LO-borgen. Centerpartiets partiledare, Annie Lööf, gillade först bilden ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

CUF i Stockholm har de senaste dagarna fått kritik för ett twitterinlägg där de hotar storma LO-borgen. Centerpartiets partiledare, Annie Lööf, gillade först bilden men tog sedan avstånd från bilden där ett gäng hårdföra CUF:are bär på Gadsenflaggan med en brinnande LO-borg i bakgrunden. Bland annat så har Expressen uppmärksammat Centerledarens brist på stringens efter prisutdelningen.

Vi kan dock avslöja att långt ifrån alla upprörs över CUF Storstockholms bild. En av våra källor inom Författningsskyddet på SÄPO berättar följande.

“Vi har tagit en titt på vilka som leder CUF Storstockholm och tar det hela med ro. Hade det handlat om att storma ett dagis hade vi varit mer oroliga…. vi har ju sett prov på att Centerpartister generellt tenderar till att ha en något tillåtande attityd till pedofili. Om vi hör något kring Centerpartister och minderåriga så höjer vi bredskapen. Om det handlar om att några testostoronbefriade sillmjölkar till betacucks och utåtagerande übercurlade centerbrudar ska “storma en kontorsbyggnad centrala Stockholm” så finns det ingen anledning till oro. “

Så CUF har inget “våldskapital”?
“Våldskapital? CUF? Hahaha….hihi….hahaha… nu kom det bestämt några droppar kiss…. Våldsk…. hahaha….. det var det roligaste jag hört sedan Eskil Erlandsson gav exempel på tidelag i riksdagens talarstol. “

Hur ser det ut med våldskapitalet från de andra ungdomsförbunden?
Från riksdagspartierna är det väl egentligen bara SSU och Ung Vänster som har ordentligt med våldskapital. SSU administrerar studiecirklarna för hälften av Sveriges IS-terrorister och Ung Vänster har en hel del hårdföra autonoma som är medlemmar för att hitta vänsterbrudar att “#metooa”.

Men SD:s ungdomsförbund Ungsvenskarna? För hade de delat bilden hade det väl blivit kalabalik i svensk media?
När SD bröt med SDU i november 2015 så försvann deras våldskapital direkt. Deras växande medlemsskara utgörs av alla de unga killar och tjejer som blir rånade stup i kvarten.

Men för att klargöra, det finns ingen anledning till att vara orolig för CUF?
Nej, så länge du inte är minderårig och orolig för att bli sexuellt ofredad så behöver du inte vara orolig för CUF:are.

Annons
Annons