Aristofanes har som utgångspunkt att lyfta fram det absurda i samhället genom att skoningslöst gissla de politiker och samhällsprofiler som, via agerande eller uttalanden, bidragit till att infantilisera det offentliga rummet ytterligare.

Inte för att vi på något sätt har några pretentioner, eller ens intentioner, att bidra till att höja nivån själva, utan för att vi tycker det är kul.

Vi är överviktigt borgerliga både i våra åsikter såväl som personer, men försöker vinnlägga oss om att sparka vilt åt de flesta håll; helst uppåt, ibland i sidled, men aldrig rakt nedåt. Opålitligt oberoende, om ni så vill.

Vi ägnar oss åt hårdvinklingar, överdrifter, fria spekulationer och vilt fabulerande. Ofta på en och samma gång. En del av er kommer älska det vi skriver, andra hata det, vilket är precis som vi vill ha det. Så länge ingen lämnas helt oberörd anser vi oss ha lyckats i vårt uppsåt.

Vi har ingen fysisk adress då fysiska adresser går att leverera delgivningar till, och delgivningar tycker vi inte om. Om ni nödvändigtvis vill komma i kontakt med oss så skicka ett mail till [email protected]

Mycket nöje! Redaktionen på Aristofanes